Trainingen

Bij Solveo Trainingen vind je een aanbod van trainingen die gericht zijn op de SEO van jouw website. Het zijn onderwerpen die tegenwoordig in de online marketing wereld niet meer zijn weg te denken. Of je nu binnen een bedrijf werkzaam bent of als particulier, online vallen er nog veel interessante resultaten te behalen waar we jou alles over willen leren. Ben jij dus bereid om meer kennis op het gebied van online marketing op te doen? Dan zijn deze trainingen iets voor jou.

De trainingen bij Solveo zijn te volgen in drie verschillende situaties, namelijk klassikaal, in company en één op één (consultancy). De klassikale trainingsdatums zijn door ons vastgesteld en vind je per trainingspagina. De in company en consultancy datums worden in nader overleg gekozen. Het is aan jou in welke sfeer jij comfortabel bent om alles uit je website te halen.

Zit er niet tussen waar jij naar op zoek bent? Vul gerust ons contactformulier in om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Kosten training

De kosten voor een SEO training variëren van €299 tot €1.099. De prijs is afhankelijk van het type onderwerp en de sfeer waarin jij de training wil volgen. Voor dit bedrag krijg je een één-daagse training waarbij koffie, thee en fris door ons wordt verzorgd. Kies je ook voor een training die langer duurt dan 4 uur, dan zit er voor deze prijs ook een lunch bij ingegrepen. (Alle prijzen zijn exlusief BTW.)

Geschikt voor jou?

Ben jij in het bezit van een eigen website of ben je hier verantwoordelijk voor? Dan is een SEO training al iets voor jou. Zelfs als je geen website hebt, maar hier gewoon meer over wilt leren, ben je bij ons meer dan welkom. De training zal worden aangepast aan jouw niveau zodat je na de trainingsdag met een goed gevoel de locatie verlaat.

In company afbeelding 2