Trainingen

Wij zijn open en geven trainingen één op één of één op twee

Wil je meer leren over SEO  en nummer 1 worden in Google? Bij Solveo Trainingen vind je een aanbod van trainingen die gericht zijn op de SEO van jouw website. Het zijn onderwerpen die tegenwoordig in de online marketing wereld niet meer zijn weg te denken. Of je nu binnen een bedrijf werkzaam bent of als particulier, online vallen er nog veel interessante resultaten te behalen waar we jou alles over willen leren. Ben jij dus bereid om meer kennis op het gebied van SEO op te doen? Dan zijn deze trainingen iets voor jou.

De trainingen bij Solveo zijn te volgen in drie verschillende situaties, namelijk klassikaal, in company en één op één (consultancy). De klassikale trainingsdatums zijn door ons vastgesteld en vind je per trainingspagina. De in company en consultancy datums worden in nader overleg gekozen. Het is aan jou in welke sfeer jij comfortabel bent om alles uit je website te halen.

Zit er niet tussen waar jij naar op zoek bent? Vul gerust ons contactformulier in om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Kosten training

De kosten voor een SEO training variëren van €299 tot €549. De prijs is afhankelijk van het type onderwerp en de sfeer waarin jij de training wil volgen. Voor dit bedrag krijg je een één-daagse training waarbij koffie, thee en fris door ons wordt verzorgd. Kies je ook voor een training die langer duurt dan 4 uur, dan zit er voor deze prijs ook een lunch bij ingegrepen (alle prijzen zijn exclusief BTW).

Geschikt voor jou?

Ben jij in het bezit van een eigen website of ben je hier verantwoordelijk voor? Dan is een SEO training al iets voor jou. Zelfs als je geen website hebt, maar hier gewoon meer over wilt leren, ben je bij ons meer dan welkom. De training zal worden aangepast aan jouw niveau zodat je na de trainingsdag met een goed gevoel de locatie verlaat.

In company afbeelding 2

Gratis SEO check!

Wil je eerst jouw website laten checken voordat je een training gaat volgen? Wij bieden een gratis SEO check waarin we kijken of jouw website wel of niet SEO technisch is ingericht.

Op deze manier checken wij waar je website goed op scoort en waar er nog verbeteringen liggen. Op deze manier kunnen wij  zien welke SEO training aansluit bij jouw situatie.

Laat hiernaast je gegevens achter en wij zullen binnen 3 werkdagen de resultaten met je bespreken.

Wil je weten welke elementen wij meenemen tijdens deze check? Lees dan ons blogbericht.