Linkbuilding training

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het verkrijgen van relevante links van externe websites. Het heeft alles te maken met de off-page strategie van je website. Het zorgt voor een hogere waardering door Google. Een hoge waardering door Google betekent een betere score in de zoekmachine en meer kans op bezoekers. Toch blijft linkbuilding voor velen een ingewikkeld begrip. De betekenis ervan wordt soms niet begrepen en hoe je dit als website beheerder moet aanpakken al helemaal niet. Bij Solveo Trainingen willen we jou daarom voorzien van een training waarbij je leert over de do’s en dont’s omtrent linkbuilding.

Wat houdt de training in?

Tijdens de training willen we duidelijk maken wat linkbuilding is en hoe je dit als website beheerder kunt aanpakken. Velen pakken het linkbuilden namelijk verkeerd aan. We zien vaak dat twee websites samen linkjes ruilen waarvan zij denken dat ze juist bezig zijn. Helaas werkt het niet zo, Google ziet op dat moment dat jij A/B aan het ruilen bent waardoor de waardering niet beter wordt. Ook A/B/C linkruilen werkt niet, in dit geval zijn er drie websites die onderling naar elkaar linken. De vraag is dan, wat werkt bij linkbuilden wel? Dat zal tijdens de training duidelijk worden.

Wat weet je na de training?

Na de training weet je wat linkbuilding inhoudt en hoe je dit juist wel en juist niet moet toepassen op jouw website. Je weet waarom je niet meer in de ‘’linkje ruilen’’ mails moet trappen en hoe je de linkbuilding strategie van je website een boost kan geven. Er zijn namelijk verschillende manieren die je weet na de training. Tijdens de training zullen we jou als deelnemer ook zeker tips geven wat voor jouw website het beste werkt.

Klassikaal:

Duur: 4 uur
Kosten: €400,- (excl. BTW) per persoon
Capaciteit: Max. 8 deelnemers

Kaatsheuvel (Ierlandstraat 10a, 5171 PD)

In company:

Duur: 6 uur
Kosten: €600,- (excl. BTW) per persoon
Capaciteit: Min. 2 tot ongelimiteerd aantal deelnemers

Consultancy:

Duur: 6 uur
Kosten: €800,- (excl. BTW) per persoon
Capaciteit: Eén op één

Gaat je voorkeur uit naar een in company of consultancy training? In nader overleg wordt de trainingsdatum gekozen.

De training is te volgen in 3 situaties:

Klassikaal

De linkbuilding training is te volgen in een klassikale sfeer. Samen met maximaal 8 deelnemers leer je de belangrijkste zaken omtrent linkbuilding kennen. Dit doen we in een tijdsbestek van 4 uur waarin we je de do’s en dont’s uitleggen. Er is voldoende ruimte om jouw vragen te stellen en je kennis over off-page strategie uit te breiden.

In company

In company, ook wel in bedrijf, houdt in dat wij langskomen bij jou en jouw collega’s om jullie te helpen bij de linkbuilding strategie. We kunnen dieper in gaan op jullie situatie en daar onze training op aanpassen. Alles wat jullie willen weten over Linkbuilding zal tijdens deze training aan de orde komen. Wil je dus samen met je collega’s op de hoogte zijn van het linkbuilden? Dan is deze 1-daagse training iets voor jou en je team!

Consultancy

Bij de consultancy training leren we je de do’s en dont’s van linkbuilding één op één kennen. We gaan specifiek met jouw vragen en jouw website aan de slag zodat we je leren hoe linkbuilding het beste is toe te passen op jouw website.

Ben je geïnteresseerd, maar wil je eerst in contact komen?
Vul dan dit formulier in of neem direct contact met mij op!

ilse@solveo-trainingen.nl
0416- 76 40 06

    Bekijk ook de andere SEO trainingen