SEO Training

Ben je er klaar voor om het uiterste uit je website of webshop te halen? Wil je een boost geven aan je conversies? Bij Solveo Trainingen willen wij je daar graag bij helpen door middel van onze SEO Trainingen. Er kan gekozen worden voor twee verschillende niveaus trainingen. Wij bieden SEO trainingen voor zowel beginners als gevorderden. In deze trainingen komen alle onderwerpen aan bod die ervoor kunnen zorgen dat jouw website beter presteert dan andere. Met de juiste trefwoorden helpen wij jouw website beter vindbaar te maken. We zorgen ervoor dat de doelgroep wordt bereikt die daadwerkelijk bereidt is om jouw product of dienst af te nemen. Deze SEO trainingen bieden wij op drie manieren aan, lees hieronder welke training het beste bij jou past.

1. Klassikale training

De Klassikale SEO Training is een 1-daagse training en vindt plaats op een verzorgde locatie in het bereikbare Kaatsheuvel. Op deze dag wordt er gezorgd voor een ochtend snack, een middag lunch en  onbeperkt koffie, thee, water en frisdrank. Naast de goede verzorging gaat het uiteindelijk om jouw website optimalisatie waarmee we samen aan de slag gaan. Naast theorie ga je deze dag direct aan de slag met de praktijk. Je leert met maximaal 7 andere deelnemers welke trefwoorden  je moet gebruiken om beter vindbaar te worden in Google, hoe je deze trefwoorden uitzoekt en dit aanpast op de website. Tijdens de SEO trainingen heeft iedereen voldoende ruimte om zijn of haar eigen vragen te stellen en is de training gericht op je eigen casus. Bekijk in de agenda wanneer de eerste volgende klassikale SEO Training voor jou uit komt

2. In company training

Solveo Trainingen biedt jou een training aan waarbij je samen met interne medewerkers een SEO training kan volgen die is toegespitst op jouw bedrijfscasus. Er zijn geen externe deelnemers aanwezig en de locatie is af te stemmen met jou als deelnemer en de trainers van Solveo Trainingen. Het aantal deelnemers is door jullie zelf aan te geven van minimaal 2 tot een ongelimiteerd aantal. Ga samen met jouw bedrijf aan de slag om van jouw website een online succes te maken.

3. Consultancy training

Wanneer je zelf de voorkeur geeft aan een persoonlijke SEO training waarbij alle focus ligt op jouw website en jouw specifieke vraag, raden we je aan voor de Consultancy training te gaan. Wij als Solveo Trainingen kunnen jou een advies geven en de onderwerpen omtrent SEO behandelen waar jij echt iets aan hebt. De datum en locatie is met beide partijen af te stemmen.