Conversie optimalisatie training

Wat is conversie optimalisatie?

Een conversie kan staan voor bijvoorbeeld een ingevuld contactformulier, een lead of een verkocht product. Het is afhankelijk van het doel van jouw website. Heb je namelijk een webshop, dan wil je waarschijnlijk dat jouw bezoeker over gaat tot aankoop. Deze aankoop staat dan voor een conversie. Conversie optimalisatie heeft dan alles te maken met het verhogen van deze percentages ingevulde formulieren of aankopen.

Wat houdt de training in?

Tijdens deze training ga je samen met onze specialisten aan de slag om jezelf te verdiepen in alle vaardigheden rondom conversie optimalisatie. Je leert het structurele proces van onderzoek, analyse en optimalisatie. Hierbij is het van belang dat je beschikt over het programma Google Analytics. Aan de hand van deze data kunnen we bepaalde obstakels herkennen. Zo komen we erachter waarom jouw bezoeker de website verlaat in plaats van een stapje verder gaat. Het kan gaan om de volgende obstakels:

  • Unieke waarde propositie
  • Technologie
  • Functionaliteit
  • Usability
  • Intuïtie & emotie

Je leert niet alleen over de verschillende obstakels, ook kijken we naar verleidingstechnieken die jij op je website kan toepassen. Hierbij is testen erg belangrijk. Dit wordt ook wel A/B testen genoemd waarbij je als website beheerder nagaat welke kleur, beeld of tekst het beste werkt. Hoe je dit het beste aanpakt leer je allemaal tijdens de conversie optimalisatie training.

Wat kun je na de training?

Na onze training heb je een duidelijk beeld wat je allemaal kunt doen op het gebied van conversie optimalisatie. Je bent in staat om deze techniek effectief toe te passen op je eigen website en zo meer conversie uit je huidige bezoekers te halen.

Klassikaal:

Duur: 4 uur
Kosten: €400,- (excl. BTW) per persoon
Capaciteit: Max. 8 deelnemers

Kaatsheuvel (Ierlandstraat 10a, 5171 PD)

In company:

Duur: 6 uur
Kosten: €600,- (excl. BTW) per persoon
Capaciteit: Min. 2 tot ongelimiteerd aantal deelnemers

Consultancy:

Duur: 6 uur
Kosten: €800,- (excl. BTW) per persoon
Capaciteit: Eén op één

Gaat je voorkeur uit naar een in company of consultancy training? In nader overleg wordt de trainingsdatum gekozen.

De training is te volgen in 3 situaties:

Klassikaal

Tijdens onze klassikale training gaan we in een kleine groep van maximaal 8 personen gezamenlijk aan de slag met conversie optimalisatie. In combinatie van theorie en praktijk leren we je er graag alles over. Alles wat er tijdens de training wordt besproken, kan worden gelinkt aan jouw persoonlijke situatie. Er is dan ook voldoende ruimte voor je persoonlijke inbreng wat de training juist zo interactief maakt.

In company

Wil je de conversie optimalisatie training samen volgen met je collega’s? Dit kan tijdens de in company training. In dit geval komen wij langs bij jullie en gaan we samen aan de slag om jou en je team alles te leren over conversie optimalisatie. De training is gericht op jullie gestelde doelstelling en aan de hand daarvan zal de training worden samengesteld.

Consultancy

Bij de consultancy training gaan we één op één aan de slag met de conversie optimalisatie van jouw website. We nemen samen een kijkje naar jouw website en bespreken wat je allemaal al wel of nog niet hebt geprobeerd. In combinatie van theorie gaan we aan de slag om uit hetzelfde aantal bezoekers, meer conversie te halen!

Ben je geïnteresseerd, maar wil je eerst in contact komen?
Vul dan dit formulier in of neem direct contact met mij op!

ilse@solveo-trainingen.nl
0416- 76 40 06

    Bekijk ook de andere SEO trainingen