SEO training voor beginners

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie. Onder SEO vallen alle activiteiten die ervoor zorgen dat je website beter vindbaar is. Beter vindbaar betekent een hogere ranking in Google en meer kans op bezoekers. Het voordeel hiervan is dat je hier geen kosten voor betaald, alles is namelijk organisch.

Deze ranking in Google kun je verhogen door de juiste on-page en off-page strategie toe te passen op jouw website. Wat er precies valt onder de on- en off-page strategie leer je in onze SEO training voor beginners.

Wat houdt de training in?

In onze SEO training leer je de basis van SEO kennen en ga je daar meteen mee aan de slag. Stap voor stap leiden we je door de theorie, om deze vervolgens in de praktijk toe te passen. Zo maak je de kennis ook echt eigen. We leren je tijdens de SEO training voor beginners het volgende:

  • Hoe je door middel van een zoekwoordanalyse de juiste woorden vindt waar jouw doelgroep op zoekt
  • Hoe je de gevonden trefwoorden kunt toepassen op jouw website door middel van de juiste content
  • Welke tools van toepassing zijn bij SEO
  • Hoe je de resultaten kan meten
  • Wat er allemaal valt onder de on-page en off-page strategie van je website

Wat weet je na de training?

Zijn het nu nog onderwerpen waarvan je denkt, waar gaat het over? Na de basis SEO training weet je precies waar alles voor staat en waarom deze termen juist zo belangrijk zijn voor de vindbaarheid van jouw website. Je weet hoe de zoekmachine van Google werkt en hoe je hier jouw SEO op kan verbeteren. Door middel van een zoekwoordenanalyse weet je het juiste trefwoord te vinden en pas je hiermee de content aan. De resultaten van de aangepaste content kun je zelf monitoren en weer bijschaven wanneer dat nodig is.

Klassikaal:

Duur: 4 uur
Kosten: €400,- (excl. BTW) per persoon
Capaciteit: Max. 8 deelnemers

Kaatsheuvel (Ierlandstraat 10a, 5171 PD)

In company:

Duur: 6 uur
Kosten: €600,- (excl. BTW) per persoon
Capaciteit: Min. 2 tot ongelimiteerd aantal deelnemers

Consultancy:

Duur: 6 uur
Kosten: €800,- (excl. BTW) per persoon
Capaciteit: Eén op één

Gaat je voorkeur uit naar een in company of consultancy training? In nader overleg wordt de trainingsdatum gekozen.

De training is te volgen in 3 situaties:

Klassikaal

Tijdens de klassikale SEO training voor beginners leer je in groepen van maximaal 8 deelnemers de basis van SEO kennen. Met een combinatie van theorie en praktijk leer je niet alleen meer over SEO, maar kan je dit ook gelijk toepassen voor jouw website. We houden de trainingsgroepen bewust klein zodat er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht en vragen. Na de klassikale training kun jij als deelnemer dan ook gelijk aan de slag om de besproken onderwerpen toe te passen op jouw casus.

In company

Met de in company training komen wij langs bij jouw bedrijf en gaan we samen aan de slag om jullie SEO kennis op te krikken. Samen met Solveo Trainingen en jouw collega’s nemen we een blik op de website en gaan we door middel van een combinatie van theorie en praktijk aan de slag om de website te optimaliseren. Doordat de training alleen gericht is op jullie casus, is de inhoud van de training geheel zelf samen te stellen, door zowel jouzelf als door ons als SEO specialist.

Consultancy

Wil jij één op één de basis leren over SEO? Dan is de consultancy training iets voor jou. Samen kijken we naar jouw kennis en passen we daar onze training op aan. De training is voornamelijk geschikt wanneer je zelf de verantwoordelijkheid wil nemen over de website en de vindbaarheid daarvan. In de consultancy training behandelen we namelijk de onderwerpen waar jij meer over wilt leren en echt iets aan hebt.

Ben je geïnteresseerd, maar wil je eerst in contact komen?
Vul dan dit formulier in of neem direct contact met mij op!

ilse@solveo-trainingen.nl
0416- 76 40 06

    Bekijk ook de andere SEO trainingen