SEO training voor gevorderden

Wat is SEO?

Wanneer je de SEO training voor gevorderden wil volgen, geloven wij dat je al bekend bent met de betekenis van SEO. Je weet waar de afkorting voor staat, namelijk Search Engine Optimization en dat het alles te maken heeft met jouw online vindbaarheid. Om beter vindbaar te worden voor je doelgroep, moet je website SEO-technisch zijn ingericht zodat Google jouw hoger plaatst dan de rest. In de SEO training voor gevorderden gaan we hiermee aan de slag!

Wat houdt de training in?

Deze training is speciaal voor iedereen die al enige SEO kennis heeft maar hier graag nog dieper op in wil gaan. Tijdens deze training leren wij bij Solveo je om net dat stapje extra te zetten om het allerbeste uit je website te halen. We kijken naar je huidige website, wat je hier al aan doet en wat er relatief beter kan. Er wordt niet alleen gefocust op het vinden van de juiste trefwoorden en het optimaliseren van je content, maar er worden meerdere belangrijke SEO aspecten aan het licht gebracht zoals:

  • Linkbuilding
  • Google Analytics
  • Conversie optimalisatie

Wat weet je na de training?

Na deze training ben je in staat om zowel de on-page als off-page strategie van je website volledig zelf in te vullen. Je weet bijvoorbeeld niet alleen waar linkbuilding voor staat, maar ook hoe jij als website beheerder dit juist wel of niet moet toepassen. Daarnaast leren we je om meer uit je website te halen door huidige bezoekers in de gaten te houden middels het programma Google Analytics. Samen met de theorie over conversie optimalisatie leer jij in de praktijk meer uit je bezoekers te halen.

Klassikaal:

Duur: 4 uur
Kosten: €400,- (excl. BTW) per persoon
Capaciteit: Max. 8 deelnemers

Kaatsheuvel (Ierlandstraat 10a, 5171 PD)

In company:

Duur: 6 uur
Kosten: €600,- (excl. BTW) per persoon
Capaciteit: Min. 2 tot ongelimiteerd aantal deelnemers

Consultancy:

Duur: 6 uur
Kosten: €800,- (excl. BTW) per persoon
Capaciteit: Eén op één

Gaat je voorkeur uit naar een in company of consultancy training? In nader overleg wordt de trainingsdatum gekozen.

De training is te volgen in 3 situaties:

Klassikaal

Tijdens de klassikale SEO training voor gevorderden gaan we in een kleine groep van maximaal 8 personen aan de slag om jou meer te vertellen over SEO. Door de inbreng van jouw persoonlijke casus kunnen we werken met echte problemen uit de praktijk en valt alles wat je leert direct op jouw website toe te passen. Ondanks de klassikale sfeer vinden wij persoonlijke aandacht erg belangrijk en is er voldoende ruimte om jouw vragen te stellen.

In company

Het is mogelijk om deze training voor gevorderden op locatie te organiseren. Onze specialisten komen dan naar jouw bedrijf om zo jou en je collega’s te helpen het beste uit je website te halen. De training staat op dit moment geheel in het teken van jullie ervaringen en jullie website. Na de training weet iedereen wat hem of haar te wachten staat en kan er met een frisse blik naar SEO worden gekeken.

Consultancy

Wil jij één op één je kennis uitbreiden over SEO? Dan is de consultancy training iets voor jou. Samen kijken we naar jouw kennis en passen we daar onze training op aan. De training is voornamelijk geschikt wanneer je zelf de verantwoordelijkheid wil nemen over de website en de vindbaarheid daarvan. In de consultancy training behandelen we namelijk de onderwerpen waar jij meer over wilt leren en echt iets aan hebt.

Ben je geïnteresseerd, maar wil je eerst in contact komen?
Vul dan dit formulier in of neem direct contact met mij op!

ilse@solveo-trainingen.nl
0416- 76 40 06

    Bekijk ook de andere SEO trainingen