Wie zijn wij?

Goed om te zien dat je meer over ons te weten wilt komen! Wij zijn Solveo Trainingen en wij willen jou helpen bij de online vindbaarheid van jouw website. We leren je welke elementen belangrijk zijn bij zoekmachine optimalisatie zodat jij leert hoger te komen in Google. Dit doen we door middel van SEO trainingen waar jij echt iets aan hebt. We willen jou dan ook oprecht helpen bij online succes. Naast Solveo Trainingen zijn de twee eigenaren, Peter en Bart ook al meer dan 11 jaar werkzaam bij hun eigen marketing bureau. Met de kennis die wij in de jaren hebben opgedaan zorgen wij ervoor dat klanten als de beste vindbaar zijn in Google.

Om zo hoog mogelijk in Google te staan met de juiste trefwoorden is niet makkelijk. In het verleden hebben we al een aantal SEO trainingen gegeven aan klanten. Zodat ook zij op de hoogte zijn waarom wij bepaalde dingen aanpakken zoals we doen. Want waarom staat de ene website nou hoger dan de andere?

Deze vraag wordt nog steeds vaak gesteld. Helaas is het niet in 10 minuten uit te leggen hoe Google nu precies denkt en is het de ervaring die het verschil maakt. Met de oprichting van Solveo Trainingen willen wij het delen van deze kennis mogelijk maken in 1-daagse trainingen. We willen jou als (on)ervaren marketeer, ondernemer of website eigenaar opleiden zodat ook jij jouw website kan optimaliseren.

Waarom onze training volgen?

Hoe ben je bij ons terecht gekomen? Dat heeft alles te maken met de vindbaarheid van Solveo Trainingen. 

In het hele traject van inschrijving tot aan de cursus willen we een informele sfeer creëren waarin we elkaar kunnen helpen om zo daadwerkelijk succes te boeken. Het zijn de kleine aanpassingen die het grote verschil maken die wij jou graag willen meegeven.

 Interesse? Bekijk onze trainingen.

Ons team

Om een beter beeld van ons te geven stellen wij ons graag voor
Peter-IMG_4613-vierkant

Peter de Kort

SEO Specialist

Eigenaar Solveo Trainingen

Bart-IMG_4806-vierkant

Bart Netten

SEO Specialist

Eigenaar Solveo Trainingen