SEO cursus

Wil je jouw kennis op het gebied van zoekmachine optimalisatie verbeteren door middel van een SEO cursus? Dat is mogelijk bij Solveo Trainingen. Je kiest zelf welk onderwerp wordt behandeld tijdens de SEO cursus. Ze hebben allemaal invloed op de vindbaarheid van jouw website die jij na de training zelf kan inzetten om jouw website beter te laten scoren in Google. Dit zijn zowel onpage als offpage onderwerpen. De prestatie van je website wordt namelijk voor 60% bepaald door je offpage strategie. Welke elementen daaronder vallen en hoe je dit aanpakt leer je in onze interactieve SEO cursus geschikt voor elk niveau.

Voor elk niveau

De cursussen van Solveo Trainingen zijn geschikt voor iedereen. We bieden twee verschillende SEO cursussen aan, zowel voor beginners als voor gevorderden. Het maakt dus niet uit of je wel of geen ervaringen hebt met internet marketing, wij bij Solveo zorgen ervoor dat de SEO cursus aansluit op jouw niveau. Iedereen heeft recht om zijn of haar kennis te verbeteren of verbreden. Ben je namelijk al verantwoordelijk voor een website, maar kom je maar niet hoger in Google en ben je van mening dat de online vindbaarheid achter blijft? Of heb je nog helemaal geen ervaring met websites en alles wat daarbij komt kijken, maar wil je hier meer over te weten komen? Het maakt niet uit welk type jij bent, bij Solveo zijn we er om jouw vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

Interactief

De SEO cursus is een combinatie van theorie en praktijk. Er zijn bepaalde termen en stappen die behandeld moeten worden voordat je daadwerkelijk aan de slag kan gaan. Wanneer de theorie is doorgenomen kan dit direct in de praktijk worden toegepast voor je eigen website. Dit maakt het niet alleen leerzaam, maar ook leuk! Aan het eind van de training is het de bedoeling dat je zelf aan de slag kan gaan met SEO, dat je weet hoe de zoekmachine werkt en kun je de resultaten blijven monitoren en aanpassen.

Kleine groepen

Om ervoor te zorgen dat jij na de trainingen zelf aan de slag kunt met je website, werken we bij Solveo Trainingen in kleine groepen van maximaal 8 personen. Op deze manier kan iedereen zijn of haar eigen vragen stellen en worden deze ook behandeld. Daarnaast zorgt een kleine groep voor veel interactiviteit wat precies de bedoeling is van de SEO cursus.

Ben je geïnteresseerd in een SEO cursus waarmee we jouw website een oppepper kunnen geven?
Neem een kijkje in ons aanbod trainingen en kies de training die bij jou past!

Ben je geïnteresseerd, maar wil je eerst in contact komen?
Vul dan dit formulier in of neem direct contact met mij op!

ilse@solveo-trainingen.nl
0416- 76 40 06