Welkom bij Solveo Trainingen!

Wij zijn Bart, Ilse en Peter en wij organiseren wekelijkse SEO trainingen waarbij we jou als deelnemer meer leren over het vindbaar maken van je website, zowel on-page als off-page. De kennis en ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan, willen wij graag delen met anderen. Vanuit dit idee en de vraag van vele klanten, is Solveo Trainingen ontstaan.

Wij geloven dat Solveo Trainingen beschikt over de juiste kennis. Bart en Peter zijn al meer dan 11 jaar werkzaam bij hun eigen marketing bureau waarmee ze klanten op nummer 1 weten te plaatsen in Google!

Ik wil meer leren over SEO

Wat is SEO?

SEO is een afkorting en staat voor “Search Engine Optimization”, in het Nederlands noemen we het ook wel ”zoekmachine optimalisatie”. De grootste zoekmachine die wij in Nederland gebruiken is Google, daarna volgen Bing en Yahoo! Als jij als consument iets gaat opzoeken, kies je hoogst waarschijnlijk voor de websites die als eerste in deze zoekmachine worden getoond. Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw website daarbij staat?

Dat heeft alles te maken met SEO. Onder SEO vallen alle technieken die de waarde van jouw website vergroten om zo beter vindbaar te zijn in de zoekmachine. Tijdens onze trainingen leren we jou wat deze technieken zijn en hoe jij deze kan toepassen op jouw website.

Waarom moet je SEO inzetten?

Als ondernemer of marketeer moet je klanten werven om je product of dienst te verkopen. Klanten werven kan uiteraard op verschillende manieren, denk aan je eigen kring door middel van mond-op-mond reclame of via social media. Maar wanneer je nieuwe klanten wilt binnenhalen moeten zij wel jouw website kunnen vinden.

Het is daarom belangrijk dat jouw website vindbaar is op de termen waar jouw doelgroep naar zoekt. De content van jouw website moet op dat moment matchen met het zoekwoord van de klant, alleen op dat moment komt jouw website bovenaan in Google te staan. Wat deze zoekwoorden nu precies zijn en hoe jij je website op basis van die informatie kan optimaliseren, leren we jou tijdens de SEO trainingen.

Let hierbij wel op dat je alleen focust op zoekwoorden die van toepassing zijn op jouw bedrijf. Het gaat niet om de meeste bezoekers, het gaat erom dat je relevante bezoekers binnenhaalt die interesse hebben in jouw product of dienst.

Kortingsactie

-25% op alle klassikale trainingen

Omdat je onze flyer hebt ontvangen en de moeite hebt genomen om een kijkje te nemen op onze website, willen we je een
speciale korting geven op één van onze SEO trainingen.

De korting is van toepassing op alle klassikale SEO trainingen. Wanneer je gebruik wilt maken van de korting moet je het volgende doen:

  1. Kies de betreffende training
  2. Ga naar inschrijven en vul de juiste datum en gegevens in
  3. Vul bij ”eventuele opmerkingen” het volgende in: Solveo25%
  4. Klik op inschrijven en je korting wordt verzilverd