Blog

Esmee blog

Solveo Trainingen is nog volop in ontwikkeling en daarbij is elke hulp welkom. Zo ben ik, Esmee Klijn, vanaf september werkzaam als afstudeerstagiaire om Solveo te helpen. Wil je weten wie ik ben en wat ik allemaal doe? Lees dan zeker verder.

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Esmee Klijn en ik ben 22 jaar. Ik zit in de laatste fase van mijn opleiding Commerciële Economie International Event Music and Entertainment studies (IEMES). Ik ben er klaar voor om te gaan afstuderen en mijn diploma binnen te halen. Naast het werken bij Solveo Trainingen ben ik regelmatig te vinden met mijn vrienden in de stad of ga ik graag een dagje naar een pretpark. Bij de Efteling ben ik zelf al 1,5 jaar werkzaam bij de snoepwinkel. Mijn interesse in de Efteling is gegroeid door de meewerkstage die ik heb gelopen. 2 jaar geleden heb ik namelijk stage gelopen bij Walt Disney World in Florida voor een halfjaar. Het is daar echt geweldig en ik zou ieder moment weer terug willen gaan.

 

Wat is mijn taak bij Solveo Trainingen?

Bij Solveo ben ik voornamelijk bezig met het schrijven van mijn scriptie. De komende weken ga ik onderzoeken of het huidige aanbod van Solveo aansluit op de markt en de behoefte van de doelgroep. Naast het schrijven van mijn scriptie ben ik ook deels aan het meewerken. Ik wil zelf graag meer leren over online marketing om zo te zien of hier mijn interesses liggen. Ik ondersteun Ilse bij de ontwikkeling van de website, social media kanalen en het binnenhalen van deelnemers. Ook ben ik veel bezig met de vormgeving van bijvoorbeeld beeldmateriaal.

Wil jij net zoals ik meer leren over online marketing? Kijk dan of één van onze trainingen iets voor jou is!

Hoe is mijn eerste maand bevallen?

De eerste maand is mij goed bevallen. Ik word niet gezien als zomaar een stagiaire, maar gewoon als een collega net zoals de rest. De collega’s zijn fijn en de werksfeer vind ik erg prettig. Van maandag tot en met donderdag zit ik op kantoor en vrijdag is een thuiswerkdag. Ik ben ook erg blij met de begeleiding die ik krijg vanuit Bart en Peter. Ze nemen de tijd voor mij en met vragen kan ik altijd bij ze terecht. Ik kijk daardoor zeker niet op tegen de maanden die komen gaan, ik heb er zin in en hoop een sterk onderzoek neer te kunnen zetten!